ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Andropen 275 (Sustanon) British Dragon

Andropen 275 (Sustanon) British Dragon Покажи в цял размер

Андропен 275 комбинира в себе си пет естера тестостерон. Той е бързодействащ препарат и същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместта от тестостерон естери осигурява постоянно високо ниво на тестостерон в кръвта за период от 1 месец.

Повече детайли

ABV0101

55,00 лв

Производител: British Dragon, Thailand

Опаковка: 10ml флакон (275mg/ml)

Фармацевтично наименование:                          Testosterone Acetate 20mg      

                                                                                   Testosterone Decanoate 90mg.

                                                                                                    Testosterone Propionate 45mg

                                                                                                    Testosterone Phenylpropionate 45mg

                                                                                                    Testosterone Cypionate 75mg


Обща информация за Андропен/Тестостерон микс:

Andropen 275 e комбинация от пет вида Тестостерон. Той е бързодействащ и същевременно има дълъг живот в кръвта. Сместта на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец.

Действие: Наличието на естера ацетат позволява на тестостерона да даде бърз физиологичен отговор. Другите четири естера, които се освобождават по-бавно, продължават физиологичния отговор със сравнително плавна абсорбция с цел по-дълъг живот в кръвта. Тестостеронът е синтетичен мъжки полов хормон с ясно изразено андрогенно действие, който притежава биологичните и терапевтични свойства на естествения хормон. При жените той се произвежда от яйчниците, но в 10 пъти по-малки физиологични количества. В допълнение на специфичното действие, което определя половите белези на мъжа, тестостеронът също притежава високи анаболни качества, които се проявяват в увеличаване на протеиновия синтез. Под действието на тестостерона се увеличава телесното тегло и намалява отделянето на уреа. Тестостеронът има антитуморен ефект при  рак на гърдата. Той променя  вида и броя на мускулните влакна; защитава организма от катаболните процеси; увеличава еритропоезата (образуването на червени кръвни телца или еритроцити в организма; повишава издръжливостта поради по-доброто окисляване на кръвта.

 

Атлетите обикновено използват Андропен, за да покачат маса и размер, като същевременно увеличават силата. За разлика от други съединения за тестостерон като Cypionate и Enantate, употребата на Andropen 275 причинява по-малко водно задържане и странични ефекти в следствие на повишените естрогенни нива. Тази особеност го превръща в желан продукт за културисти, които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Намаленото задържане на вода също прeвръща Andropen 275 в желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.

 

Дозировка: Дозите на приложение за Andropen 275 варират от 250мг седмично до 2000мг и повече седмично. Тези дози са крайни. По-често дозата варира от 250мг до 1000мг седмично. Въпреки че Andropen 275 остава активен до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Атлети споделят за резултатите си с този препарат като успешни без диета или специфични режими, просто защото действа. Сексуалната мощ и либидото е засилено по време на приема му, както и самочувствието на приемащите Andropen 275. Това се дължи на хормоните, които се стимулират с инжектирането му, тъй като тестостеронът ви по време на приема е силно забързан и изключително повишен. Имате повече сила, повече желание и енергия за всичко както и за тренировки и спорт.

Тези, които употребяват за първи път Andropen 275, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца като използват само 250мг. Andropen 275 на седмица. По-напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект.


Още информация и стероидни схеми: Andropen 275 е добър за основен период. Атлети, заинтересувани от бързо увеличаване на размера и на силата, намират, че е удачно да се комбинира с орални стероиди като Анаполон (Anadrol) и Метан (Methandienone). От друга страна Andropen 275 стимулира порастването на мускулната маса в съчетание с Parabolan (Trenbolone hexahydrobencylcarbonate), Masteron (Drostanolone propionate) и Винстрол (Stanozolol).


 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични действия: Андропен 275 е сравнително безопасен стероид освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното ниво на естроген. Превишаването на предписаната дозировка, която за всеки спортуващ е строго индивидуална, може да доведе до следните отклонения: раздразнителност, агресивност, задържане на соли, акне или дори вирилизация. С дози, превишаващи 1000мг на седмица, е задължително да използват антиестрогени като Кломифен (Serpafar) или Proviron (Mesterolone). Употребата на Andropen 275 ще подтисне естественото производство на тестостерон, така че употребата на Прегнил 1500 iu (hCG) или Прегнил 5000 (Human Chorionic gonadotropin) или Anastrozol (аримидекс) препарати е желателна.

Потребители закупили този продукт са купили също: