ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Anasteron (Анадрол) NASpharma

Anasteron (Анадрол) NASpharma Покажи в цял размер

Анастерон, познат още като Анаполон или Анадрол 50, е отличен продукт на NASpharma, една от младите, но динамично и бързо развиващи се фармацевтични компании е Европа. Анастерон с активно вещество Оксиметолон е най-ефективният анаболен стероид за качване на мускулна маса и сила.

Повече детайли

ABV0222

49,00 лв

  • Производител: NASpharma, Malta
  • Опаковка: 50 таблетки x 50мг/1табл.
  • Фармацевтично наименование: Oxymetholone

 

Обща информация за Анастерон/Оксиметолон:

Анастерон, познат и под търговските наименования Анаполон или Анадрол, е продукт на NASpharma-една от младите, но динамично и бързо развиващи се фармацевтични компании е Европа, чийто продукти се отличават с добро съотношение цена-качество. Анастерон е най-ефективният анаболен стероид за качване на мускулна маса и сила.

Оксиметолонът, активната съставка на Анадрол, е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години. Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като действащото вещество Оксиметолон  притежава способността да увеличава  броя на червените кръвни телца. Производството на този препарат е преустановено 1993г. от страна на Синтекс, тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон, тъй като той се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.

Действие: Анастерон с активно вещество Oxymetholone увеличава броя на червените кръвни телца като така мускулите приемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и вдига нивото на тренировка. Дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Този анаболен препарат е много подходящ за основен стероиден цикъл. Предимство е, че активната съставка Оксиметолон подтиска в по-малка степен собственото производството на тестостерон отколкото повечето стероиди. Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга - атлети с болки в тях тренират безболезнено.

Дозировка: Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки или от 25 до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100 кг., дозата е максимално 150мг, но за не повече от 3 седмици. По-дълги цикли не са препоръчителни заради силната му хепатоксичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Кломифен цитрат (Serpafar).

 

Препоръки и стероидни схеми: Анастерон не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби стероиди. Най-често се комбинира с Анавар (Oxandrolone), Параболан (Trenbolone), Дека-дураболин (Nandrolone decanoat) и Примоболан (Methenolone enanthate).

Ако сте по-податливи към странични ефекти го приемайте самостоятелно. Комбинацията с тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата препарата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон 250. Много популярна е комбинацията му с Параболан и Сустанон 250. 

 

Странични ефекти: Тъй като е хепатоксичен, трябва да се използва с протектори за черния дроб, особено когато се приема за по-дълъг период. Тъй като насища бързо рецепторите, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, което не е желателно с оглед хепатоксичните му свойства, или да се приема продукти като Кломифен цитрат или Serpafar. Приемът на тестостеронно сти­мулиращи съставки като Кломифен е задължителен за поддържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на тялото става в рамките няколко месеца.

Съхранява се на стайна температура (15-30° Целзий), на сухо и недостъпно за слънчеви лъчи място.

 

За въпроси, консултации и поръчки, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

 

Потребители закупили този продукт са купили също: