ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testosterone Enanthate (10x250mg) Pharm-tec

Testosterone Enanthate (10x250mg) Pharm-tec Покажи в цял размер

Тестостерон енантат Фармтек е анаболен стерод от най-ново поколение на биотехнологичната компания. Приемът на Тесто енантат дава мощно натрупване на мускулна маса и сила по възможно най-щадящ за организма на трениращия начин. Представлява ампули от 1мл. по 250мг. тестостерон маслен разтвор за интрамускулно инжектиране.

Повече детайли

ABV0237

70,00 лв

  • Производител:  Pharm-tec., India
  • Опаковка: 10 ампули х 1 мл (250mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone enanthate
 

Обща информация за Тестостерон енантат:

Тестостерон енантат на Фармтек е анаболен стероид от най ново поколение. Принципно става въпрос за маслен разтвор на този средноверижен тестостеронов естер. 
Енантат е естер на естествено срещания хормон Тестостерон. В човешкото тяло този естер се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Тъй като Тестостерон енантат има както много силно андрогенно така и много силно анаболно действие, се използва от много атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и маса.

Действие: След мускулното инжектиране на масления разтвор Тестостерон Енантат, следва бавно, за около 7 до 8 дни пълно усвояване от организма. Tой се разгражда на тестостерон и мастни киселини, при което така полученият тестостерон е основното активно вещество. Качването на мускулна маса е съпроводено от общо увеличаване на телесната маса. То от своя страна е свързано със задържане на вода в организма, чийто положителен ефект е известна защита за ставите. Задържането на вода се дължи на превръщането на тестостерон в естроген (ароматаза). Биохимично става въпрос за нова разработка на Фармтек, чиято мисия е да съчетае нов, високотехнологично преобразуван прием и метод за обработка на анаболните съставки от тялото. Създадени са да подпомогнат черния дроб и стомашно-чревния тракт така че да останат незасегнати докато всички активни съставки достигнат клетъчните рецептори за постигане на желания анаболен ефект.

Стероидни схеми и дозировка:  Testosterone Enanthate принадлежи към стероидите, които значително ускоряват регенерацията (възстановяването) и скъсяват много времето на суперкомпенсация на организма. Това позволява на много културисти да намалят почивките между тренировките. Тестостерон енантат често се комбинира с други стероиди като Дека Дураболин (Nandrolone decanoate), Анаполон (Oxymetholone) или Данабол (Меthandienone). Препоръчителното приложение е от 250мг. до 500мг. седмично в зависимост от Вашето тегло и тренировъчен режим. За състезатели дозировката е от 800мг. до 1000мг. седмично.

Примерен прием: 100мг Анаполон дневно, 200мг Дека-дураболин и 500мг Testosterone Enanthate. След 6 седмици може да замените Анаполон с 30mg Danabol (Methandienone). В цикли за мускулна маса тестостерон eнантат се комбинира добре с почти  всички стероиди (синергизъм). В края на цикъл с тестостерон, приемът на антиестрогени е задължителен. Те спомагат за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават собствените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите, това пак ще се случи. Това може да бъде избегнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и хормон на растежа (Human Growth Hormon). Друг вариант е прехода към по-меки анаболни стероиди като Дека Дураболин (Nandrolone), Winstrol (Stanozolol) или Примоболан (Methenolone enanthate). С Тестостерон енантат можете да станете силни и големи, но се изисква дисциплина, внимание и почивка, ако искате  да съхраните постигнатите резултати.

 

Странични действия: При  продължително и високодозирано приложение на Тестостерон енантат може да се прояви обратимо намаляване на спермогенезата. Вследствие на ароматазата могат да се появи гинекомастия или акне. Подобни странични действия се проявяват по правило, когато се превишат 500мг. седмично, но могат да бъдат избегнати с ароматаза протектори или антиестрогени като например Серпафар (Clomifene citrate), Провирон (Mesterolone) или Кломифен цитрат (Clomifene citrate). При цикъл с такава продължителност и ако не се комбинира с други препарати, една инжекция Прегнил от 5000 единици е достатъчна. Може да се изпробва и  естественият ароматаза протектор цинк в дозировка от 75 до 100 мг. дневно.

При допинг тестове Тестостерон енантат показва следи в организма до 3 месеца след последен прием

 
За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.




 


 

Потребители закупили този продукт са купили също: