ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

SP Metandienon (100x10mg)

SP Metandienon (100x10mg) Покажи в цял размер

Метандиенон на SP-Laboratories с фармацевтично качество.Този молдовски Дианабол е класически избор за мускулна маса и сила както за начинаещи така и за напреднали атлети. Други имена на продукта: Д-бол,Метан, Данабол,Бионабол.

Повече детайли

ABV0311

Наличност: Продукта вече не е наличен


Notify me when available

45,00 лв

Добави в количката
  • Производител: SP Laboratories, Moldova
  • Опаковка: 100 таблетки x 10mg.
  • Фармацевтично наименование: Methandienone, Methandrostanolоne

Обща информация за Метандиенон/Дианабол:

Tози Метандиенон на молдовския производител SP Laboratories може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата: www.sp-laboratories.com. Производителят дава възможност на своите клиенти да бъдат сигурни в истинността на закупения продукт. За целта на всеки блистер има изписан цифров код, който трябва да попълните във формуляра на фирмения сайт. 

Метандиенон е развит е 1956г. от Др. Джон Циеглер по поръчка на концерна ЦИБА-Гайги като алтернатива на инжекционния тестостерон. През 60-те год. се търгува и става известен под името "Дианабол". Като "Д-бол" превзе целия спортен свят и десетилетия наред се счита за "Закуската на шампионите". До края на 70-те години фирмата ЦИБА-Гайги притежава патентните права върху метандиенона. След това много други фармацевтични фирми придобиват правата за производство и търговия на генерици на метана както е и този Метандиенон на SP Laboratories, Moldova. И до днес Метандиенон намира широко приложение в спортните и бодибилдърските среди. В САЩ активното вещество се казва Метандростенолон, в Румъния - Напозим, в България - Бионабол.


Действие: Метандиенон е стероид-отличен избор за всички атлети, които се стремят към бърз прираст на мускулна маса и повишение на силовите показатели. Metandienon е анабол с висока активност и широк спектър на действие, което се забелязва още в първата седмица на прием. Активното вещество в този продукт на молдовския производител структурно представлява модификация на Тестостерона в посока усилване на анаболния ефект и намаляване на андрогенния. При подходящ хранителен режим, т.е. достатъчен прием на калории и белтъчини, стимулира протеиновия синтез и повишава апетита. Така че с интензивни тренировки и достатъчно почивка, "порастването" Ви на мускули е гарантирано.

Стероидни схеми и прием: Метандиенон се комбинира отлично с Дека Дураболин (Nandrolone decanoat)  до 200 мг. седмично и Тестостерон пропионат или енантат в  зависимост от теглото Ви между 250 и 500 мг. седмично. Оптималният дневен прием е  от 25 до 50мг. като при дозировки над 50мг. започва да проявява и страничните си действия като се завишава и водната задръжка. Tъй като стероидните рецептори бързо привикват към Метандиенон, употребата му над 6 седмици е безпредметна.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.

Странични ефекти: Важно е да се знае, че приемът на Метандиенон е свързан и със значително задържане на вода в тъканите, което е резултат от процеса на ароматаза.Т.е. повишават се естрогенните нива в организма. В края на стероидния цикъл с този анаболен препарат е задължителен приемът на антиестрогени като Прегнил 1500 IU (Pregnyl), Прегнил 5000 IU или Кломифен цитрат (търговско наименование Серпафар).


Потребители закупили този продукт са купили също: