ТОП Производители

Контакти

Нашата телефонна линия работи 24/7

Телефон: 0890 324 193

Свържете се с нас

Testosterone Enanthate (250mg/ml) MaxPharm

Testosterone Enanthate (250mg/ml) MaxPharm Покажи в цял размер

Тестостерон Енантат 250 на канадската фирма MaxPharm е първокласен стероид за  мускулна маса и сила. Testosterone enanthate на конкурентна цена, с фармацевтично качество!

Повече детайли

ABV0241

60,00 лв

  • Производител: MaxPharm, Canada
  • Опаковка: 10ml във флакон (250mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Testosterone Enanthate

 

Обща информация за канадски Тестостерон Енантат/MaxPharm:

Канадски Testosterone Enanthate 250 MaxPharm е първокласен продукт с фармацевтично качество, на конкурентна цена! 

Енантатът е естер на естествено срещания андроген Тестостерон. В човешкото тяло този естер се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Решаващото преимущество на Тестостерон eнантат е, че той има силно андрогенно и силно анаболно действие. Заради този факт всеки, който използва препарата, ще забележи голям прираст на мускулна маса и значително повишаване на силата в рамките на двеседмици. Но това е свързано и със значително задържане на вода. Тежкоатлетите и пауърлифтърите високо ценят качествата на тесто енантат. Приемът му помага при болки в ставите и гърба дължащи се на начални дегенеративни процеси на прешлените на гръбначния стълб.

 

Действие: След мускулното инжектиране на масления разтвор Тестостерон Енантат, следва бавно, за около 7 до 8 дни пълно усвояване от организма. Tой се разгражда на тестостерон и мастни киселини, при което така полученият тестостерон е основното активно вещество. Качването на мускулна маса е съпроводено от общо увеличаване на телесната маса. То от своя страна е свързано със задържане на вода в организма, чийто положителен ефект е известна защита за ставите. Задържането на вода се дължи на превръщането на тестостерон в естроген (ароматаза).

 

Стероидни схеми и дозировка:  Testosterone Enanthate принадлежи към стероидите, които значително ускоряват регенерацията (възстановяването) и скъсяват много времето на суперкомпенсация на организма. Това позволява на много културисти да намалят почивките между тренировките.

В стероиден цикъл за мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира добре с почти  всички стероиди, съществува т.нар. синергизъм. Тесто енантат 250 често се приема с Дека 300 (Nandrolone Decanoate), Анаполон (Oxymetholone) или Дианабол МaxPharm. Разумната доза е от 1мл. до 2мл. седмично - в зависимост от Вашето тегло и тренировъчен режим .

За състезатели дозировката е от 3мл. до 4мл. седмично.
 

Комбинации и примерен прием: За мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира най-добре със 100мг. Анаполон (Oxymetholone) дневно, 200мг. Дека Дураболин (Nandrolone decanoate). След 6 седмици може да замените Анаполон с 30мг. Dianabol (Methandrostanolone). В края на цикъл с тестостерон, приемът на антиестрогени е задължителен. Те спомагат за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават собствените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите, това пак ще се случи. Това може да бъде избегнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и, разбира се, растежен хормон (Human Growth Hormon). Друг вариант е прехода към по-меки анаболни стероиди като Дека Дураболин (Nandrolone decanoat), Винстрол (Stanozolol) или Примоболан (Methenolone enanthate). С Тестостерон енантат можете да станете силни и големи, но за да съхраните постигнатите резулатати трябва да поддържате хранителен режим с висок белтъчен прием, т.е. трябва да приемате аминокиселини и да тренирате редовно с подходящи почивки между тренировките.


Странични ефекти: Тесто енантат 250 оказва силно влияние върху собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва на всеки приемащ Testosterone Enanthate повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва антиестрогени като Прегнил (Pregnyl) 5000 IU, който ще стимулира собственото производство на тестостерон. Ако използвате Прегнил 5000 трябва да поставяте инжекциите всеки пети ден в продължение на 15 дни или общо ви трябват 3 инжекции.

 

За въпроси, консултации и поръчка, моля използвайте телефонния номер на сайта, skype или формата за контакти.



Потребители закупили този продукт са купили също: